torsdag 11. oktober 2018

Zita i verdensrommet av Ben Hatke

En dag faller det en meteoritt ned rett ved der Zita og Josef leker. Inne i meteoritten finner de en dings med en rød knapp på midten. Zita vil trykke på knappen og selv om Josef sier at hun ikke skal gjøre det, gjør hun det allikevel. Og svisj! blir Josef fanget av et merkelig monster med lange armer. Zita trykker febrilsk på knappen og vosj! blir hun slynget av sted og havner i en annen verden.
Hun er skikkelig redd, alle de merkelige vesenene som bor der er ganske skumle, men hun finner Josef, selv om han fortsatt er fanget i armene til monsteret.
En diger kjempe tråkker på dingsen med den røde knappen så den blir knust. Nå kan ikke Zita og Josef komme seg hjem igjen. Heldigvis er den store kjempen Sterk-Sterk lei av at alle er slemme mot han, så han blir venn med Zita. Det kan være bra å ha en sterk venn i dette kaoset. Sakte samler hun flere venner. En av dem er et menneske og hans venn er en kjempestor Mus. En robot som heter En vil også hjelpe til og snart er de en liten flokk som prøver å hjelpe hverandre. Men er alle til å stole på?
Jeg vil låne denne

1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett