onsdag 25. september 2013

Carla, min Carla av Ingeborg Arvola

Inghill er hestegær`n! Hun tenker på hester, leser om hester, tegner hester og legger ut tekst og bilder på nettet av "sine" hester. Selvfølgelig blir det oppdaget, at hun har tatt bildene fra nettet, men da lager hun seg bare en ny profil og legger ut bilder av andre hester.
Venninnene hennes driver med ulike ting, som hun er null interessert i, og de er vel egenlig ganske uinteresserte i hestemaset til Inghill. Det er bare Adrian som holder ut med henne.

Hun er i stallen på rideskolen onsdager og lørdager. Hun må gå eller sykle, i all slags vær. Hun drømmer om å få bli med i Stallgjengen, men hun er for ung. Kanskje hun aldri får bli med, hun har jo ikke forstått at hun må stå på venteliste!
Drømmen er selvfølgelig egen hest, noe hun tror aldri kommer til å skje, men drømmer KAN gå i oppfyllelse. Og de drømmene kan vise seg å være litt mer som et mareritt enn en drøm, men med pågangsmot og "hestevilje" er det meste mulig, det tar bare litt tid.
Boka handler selvfølgelig om hest, men den handler også om vennskap, om å gi og ta for å ha venner, om mobbing og om å lyve eller å fortelle sannheten.
Jeg vil låne denne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar