torsdag 27. juli 2017

Kepler62 av Bjørn Sortland, Timo Parvela, Pasi Pitkänen

Kepler62 er et dataspill. Ari prøver å få tak i det. Ja, han prøver faktisk å stjele det, men blir stoppet av vakta på senteret. Da han kommer hjem sitter lillebroren, Joni, med spillet og en Cola. Det er helt utrolig, ingen får tak i Cola lenger. Joni forteller at han fikk begge deler av ei jente..
Og de spiller i flere døgn. Sover og spiller annen hver gang. Noen har fortalt at det finnes en gevinst om man runder spillet. At gevinsten er en reise til en annen planet.
Marie er norsk. Faren er så rik at hun ikke kan gå på skolen fordi hun kan bli kidnappet. Hun er ekspert på våpen. Disse tre er hovedpersonene i denne sinnssykt spennende serien. Og Olivia, da, jenta som ga Joni spillet. Og som leder ekspedisjonen de etter hvert skal legge ut på. Sammen med 9 andre barn. En reise som tar dem flere hundre lysår bort fra jorda.
Jeg er voksen, men synes disse bøkene var grøssende skumle. Det føles så veldig ensomt å være så lang borte fra alle andre og kanskje aldri skulle se noen av dem igjen.
Det har kommet fire bøker i serien og det kommer flere!
Jeg vil låne denne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar