tirsdag 1. juli 2014

Maradonas magi av Arild Stavrum

Mikke er 13 år og spiller fotball på Clausenengen i Kristiansund. Hatlaget deres er Nordlandet. Der spiller Sondre Goma, som er et hode høyere og spiller som en bulldoser. I sesongens første kamp blir Clausenengen som vanlig knust av Nordlandet. Mikke og kompisene sverger at de skal slå tilbake, både i serien og i Norway Cup. Men først skal de på cruise i Middelhavet. Mikke og bestevennene Hansa og Shearer og foreldrene deres skal feire 40-årsdagen til Mikkes pappa. Med på turen er også Kari Hola, Mikkes hemmelige forelskelse.
Hansa og Shearer bestemmer seg for å hjelpe Mikke med å bli kjæreste med Kari. De finner ut at de skal lage en actionfilm på turen, hvor Mikke skal være helt og Kari heltinne. Det går sånn passe. Helt til de kommer til Napoli. Der treffer Mikke en gateselger som selger ham noe som skal være Diego Maradonas ekte kapteinsbind fra han spilte i Napoli. Plutselig får Mikke mot til å kysse Kari. Og når guttene spiller fotball, skjer det mystiske ting. Mikke er plutselig supergod. Mye bedre enn han har vært før. Kan det være noe magisk med Maradonas kapteinsbind??

Dette er en bok som passer for alle som liker fotball. Eller spenning. Eller kjærlighet. Den har litt av alt. Anbefales til alle fra 10 til 100.

Jeg vil lese denne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar